portfolio

Met hart en ziel zetten wij ons in voor het behoud van monumenten.
Een greep uit onze projecten en diensten.

VAN MOLEN TOT GASTHUIS

Wieringa bouwadvies is dankzij haar jarenlange ervaring met en specialistische kennis van molens en andere Rijksmonumenten zeer deskundig in het begeleiden van onderhouds- en restauratiewerkzaamheden. Van korenmolen tot boerderij en van woning tot gasthuis, wij zijn van alle markten thuis en staan voor u klaar voor onderhoud aan of restauratie van uw monument.

BREDE KRING OPDRACHTGEVERS

Voor diverse opdrachtgevers, variërend van (molen)stichtingen, gemeenten en waterschappen tot particulieren, hebben wij in de loop der jaren een betrouwbare reputatie opgebouwd, waarmee wij u graag van dienst zijn. Dankzij onze uitgebreide vakkennis, lange staat van dienst en enthousiaste werkwijze staan wij als adviseur voor kwaliteit en vakmanschap, met hart en ziel voor monumenten.

ERKEND MONUMENTEN ADVIESBUREAU

Inmiddels is de waardevolle rol van ons bureau in het begeleiden van werkzaamheden voor uiteenlopende monumenten ook erkend door de Stichting ERM, die haar heeft erkend als Erkend Monumenten Adviesbureau, Bouwkundig adviesbureau en Molenadvies. Daarmee hebben wij de erkenning gekregen voor jarenlang trouwe dienstverlening op hoog niveau.

Raadhuis Winsum

Bouwkundige inspectie

Regulateurshuis

Bouwkundige inspectie

De Dellen

Subsidieaanvraag

Poortershuus

Historische restauratie

Paiser Meul

Historisch onderzoek

Westerse molen

Bouwkundige inspectie

Electra

Bouwkundige inspectie

Zeldenrust

Bouwkundige versterking

Kerktoren Eenrum